Föreläsning om anabola steroider

Kunskapen om Anabola Androgena Steroider (AAS) är liten i vårt samhälle.

För att öka kunskapen om riskerna och konsekvenserna av att använda anabola androgena steroider har Lions Club Åsa ordnat föreläsningar för några högstadieklasser i Åsa och Frillesås.

.

.

Föreläsningarna hölls av Rolf ”Trulle” Trulsson, som har mångårig erfarenhet av konsekvenserna att använda AAS.

Rolf "Trulle"Trulsson och Monica Breiter.

Rolf ”Trulle”Trulsson och Monica Breiter.

Anabola androgena steroider är syntetiska kopior av det manliga könshormonet testosteron.Syftet är tillväxt av muskelmassa och styrka.

Alla som tar anabola androgena steroider (AAS) får, förr eller senare, biverkningar.

Lions Club Åsa har i många år ordnat föreläsningar i skolorna om anabola androgena steroider, AAS, och hoppas att vi genom dessa satsningar kan få unga att aldrig testa anabola androgena steroider.