Lokala aktiviteter

Vi arbetar brett för att hjälpa människor i behov av stöd som inte alltid behöver vara av ekonomisk art.

Vi samlar in kläder och möbler till behövande, besöker äldreboenden och medverkar i luciafirandet.

Vi samlar in pengar i första hand vid julgransförsäljningen, den stora Loppisen i juli och via våra generösa sponsorer (som finns uppräknade på en separat flik).

Under hösten 2019 – våren 2020 delade vi ut c:a 258 900 kr till hjälpbehövande lokalt, nationellt och globalt. Dessa medel fördelades enligt följande. Internationellt 31 %, nationellt 9 % och hela 60 % lokalt i närområde. Allt tack vare alla generösa människor och företag i vårt närområde. Alla insamlade medel går oavkortat till hjälpverksamhet. De administrativa utgifterna bekostas av Lions medlemmar.

Mer om de lokala aktiviteterna får du genom att klicka på respektive flik.