Seniorkommiten

Seniorkommiten verkar för trivselskapande aktiviteter för äldre. Med detta vill vi bidra till en stunds trevlig samvaro, ökad trivsel och minskad ensamhet.

Medlemmar i Lions Club Åsa spelar boule med pensionärerna på Pölagården varannan måndag. Efter avslutad boule dricker vi kaffe med dopp under trevlig samvaro. Preliminärt kan vi börja med detta igen i Oktober. För information om dagar och tider för dessa aktiviteter se ”Kalender Lions Åsa”.

Boule spelare på Pölagården

Den första söndagen i Advent delar Lions Club ÅSA ut amaryllisar och önskar en God Jul,till alla boende på Löftagården i Frillesås samt Åsa vård- och omsorgsboende. Vi delar även ut, med hjälp av hemtjänstpersonal, amaryllisar till de i Åsa och Frillesås som har hemtjänst.

Adventsfirande

IMG_3704

Senior kommittén har också hjälp till vid det årliga rullstolsrallyt som Åsa vård- och omsorgsboende anordnar .

Lionsmedlemmen Jalle omgiven av glada lionsmedlemmar.

Lionsmedlemmen Jalle omgiven av glada Lions medlemmar.