Seniorkommiten

Seniorkommiten verkar för trivselskapande aktiviteter för äldre. Med detta vill vi bidra till en stunds trevlig samvaro, ökad trivsel och minskad ensamhet.

Medlemmar i Lions Club Åsa spelar boule med pensionärerna på Pölagården varannan måndag. Efter avslutad boule dricker vi kaffe med dopp under trevlig samvaro. För information om dagar och tider för dessa aktiviteter se ”Kalender Lions Åsa”.

Boule spelare på Pölagården

Den första söndagen i Advent delar Lions Club ÅSA ut amaryllisar och önskar en God Jul,till alla boende på Löftagården i Frillesås samt Åsa vård- och omsorgsboende. Vi delar även ut, med hjälp av hemtjänstpersonal, amaryllisar till de i Åsa och Frillesås som har hemtjänst.

Adventsfirande

IMG_3704

Senior kommittén hjälper också till vid det årliga rullstolsrallyt som Åsa vård- och omsorgsboende anordnar .

Lionsmedlemmen Jalle omgiven av glada lionsmedlemmar.

Lionsmedlemmen Jalle omgiven av glada Lions medlemmar.