Lions bryr sig

Vi bryr oss – vi hjälper – vi åstadkommer –
Lions

Lions är en av världens största hjälporganisationer med 1.4 milj medlemmar spridda över hela världen. Medlemmarna engagerar sig ideellt i olika hjälp- och samhällsprojekt. Lions är politiskt och religiöst neutralt och fördömer våld och förtryck i alla dess former.
Lions Club Åsa startades 1980 och är med sina 49 medlemmar en av Sveriges största Lionsklubbar.

Verksamhetsåret sträcker sig från 1 juli till 30 juni och under hösten 2015 – våren 2016 delade vi ut c:a 240 000 kr till hjälpbehövande lokalt, nationellt och globalt. Allt tack vare alla generösa människor och företag i vårt närområde. Alla insamlade medel går oavkortat till hjälpverksamhet, lokalt, nationellt eller internationellt. Alla administrativa utgifter bekostas av Lions medlemmar.

När du i sidans huvud  klickar på länken till vår sida ”Swish, BG eller SMS” får du veta hur du lätt kan ge ditt bidrag till Lions

Under fliken VERKSAMHETSBERÄTTELSE finns information om vad vi använt insamlade medel till.